en komiği:yaseminim(hanife) en aktif olanı:yoshy_manyax_selcen (selcen)(benn) en melek üye:gülos(gözde) en iyi admini:yoshy_manyax_selcen(selcen)(benn) en erencisi:glçnrnkolik_dilosh(dilosh) en sinirlisi:YoShYm_CeMrEm(BÜŞRA) en gülçincisi:gülos(gözde) en cemrecisi:cemrekolik_rabish(rabish) en yasemincisi:yaseminim(hanife)(olsun 2.likte iidir..)
BURAYA YORUM YAPABİLİRSİNİZ...YENİ BAŞLIKLAR AÇILIYOR..
2-3 AYDA BİR YAPILACAK
gülos Admin
Mesaj Sayısı : 349 Yaş : 31 nerden geldin bakimm??? : istanbul hepsiden kimi seviyon bakimmm??? : gülçin burcun ne hee??? : başak Kayıt tarihi : 29/05/07
yaw arkıler en iyi erenci anketınde ben en çok oy almışım bıde en melek kım oy verdıysen tşkler ama kım verde çok şaşırdım
gülos Admin
Mesaj Sayısı : 349 Yaş : 31 nerden geldin bakimm??? : istanbul hepsiden kimi seviyon bakimmm??? : gülçin burcun ne hee??? : başak Kayıt tarihi : 29/05/07
Konu: Geri: 1.geleneksel sitemizin enleri sonuçları... Ptsi Mart 10, 2008 10:08 am
bnde şaşırdm vlla en melek ve sen=) herneyse bşraa sinirli büşraa=)oda iidir.. bu arada sitenin enleri SELCEN ve BENim çünkü ikimizde 2 ankette seçilmişiz.. Bana veren ve vermeyen herkese Teşekkürlerr=) Hepinizi çooookkk seviyorum canlarım benim..
duygulandımm+delüürdüm bugünlerde hep ağlıorum yaa
yoshy_manyax_selcen Admin
Konu: Geri: 1.geleneksel sitemizin enleri sonuçları... Ptsi Mart 10, 2008 10:12 am
ama ben büyüqüm senden ben eniyim =) xD
gülos Admin
Konu: Geri: 1.geleneksel sitemizin enleri sonuçları... Ptsi Mart 10, 2008 10:14 am
büyüklük burda kesmez canım..2 ankette kazanmışımm..hakkım bu benim hııh! ikimizde ENiz
yoshy_manyax_selcen Admin
Konu: Geri: 1.geleneksel sitemizin enleri sonuçları... Ptsi Mart 10, 2008 10:24 am