.¸.ı°¯°ı.gRuP hEpSi FuN cLuB.ı°¯°ı.¸.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
.¸.ı°¯°ı.gRuP hEpSi FuN cLuB.ı°¯°ı.¸.

Hep$i Fan !

PortalliPortalli  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

kurt köpeği

2 posters
YazarMesaj
Misafir
Misafir
Anonymous

kurt köpeği Empty
MesajKonu: kurt köpeği   kurt köpeği Icon_minitimeSalı Haz. 12, 2007 1:19 pm

benim 3 sene öncee bana yavru gelen küçük bir köpeğim wrdı kurtu çok şekerdi ama şimdi hayattamı bilmiyorumm onu biz iş merkezinde besliyoduk ben ona her hafta sonun giderdimmm.biz bi ara raxsi(raksi) (bu arada köpeğimin adı)raksinin hamile olduğu öğrendikkk iş merkezinde çalışan güvenlikler köpemi barınağa bırakmışş bende tabi çok sinirlendim we ateşehirdeki bi barınağa gittik ve ordakılere sordum bu raya bi küçük yavru kurt köpeği bırakıldımı dedik onlarda evet dedii bızde nerde pekı dedık raksiye bakmaya gittiler ordaki çalışanlar snra malesef onu burdan aldılar dediler bende tabıı kendımı ağlamakta zorlandımm eve gelınce hüngür hüngür ağladım:cry: Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad /ya raksinin sahibi biziz neden bize haber wermeden barınağa bırakatınız insan bi sölerdi yaaa:x Mad Mad Mad Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad OlMaZ bÖlE şEyY!!!!!!!! 1 hafta kendime gelemedimm
onla fenan resimlerimiz vrdı bende onları sinirden hepsini attımm Mad Mad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ...şimdi keşke genemı köpeğim olsa diyorumm Sad Sad Sad ama yokkk:cry:
glçnrnkolik_dilosh
Admin
Admin
glçnrnkolik_dilosh

Kadın Mesaj Sayısı : 400
nerden geldin bakimm??? : hepsi ulkesi yasemin sehri cemre ilcesi gulcin sitesi no eren
hepsiden kimi seviyon bakimmm??? : eren we gülçin
burcun ne hee??? : yengeç

kurt köpeği Empty
MesajKonu: Geri: kurt köpeği   kurt köpeği Icon_minitimeÇarş. Haz. 13, 2007 4:57 am

ay cnm yzkkkkkkkkkk
http://dilarabish.forumuzen.com
gülos
Admin
Admin
gülos

Kadın Mesaj Sayısı : 349
nerden geldin bakimm??? : istanbul
hepsiden kimi seviyon bakimmm??? : gülçin
burcun ne hee??? : başak

kurt köpeği Empty
MesajKonu: Geri: kurt köpeği   kurt köpeği Icon_minitimeÇarş. Haz. 13, 2007 12:13 pm

ayy üzldmm yaa
http://www.hepsimfan.tr.cx/

kurt köpeği
1 sayfadaki 1 sayfası