benim 3 sene öncee bana yavru gelen küçük bir köpeğim wrdı kurtu çok şekerdi ama şimdi hayattamı bilmiyorumm onu biz iş merkezinde besliyoduk ben ona her hafta sonun giderdimmm.biz bi ara raxsi(raksi) (bu arada köpeğimin adı)raksinin hamile olduğu öğrendikkk iş merkezinde çalışan güvenlikler köpemi barınağa bırakmışş bende tabi çok sinirlendim we ateşehirdeki bi barınağa gittik ve ordakılere sordum bu raya bi küçük yavru kurt köpeği bırakıldımı dedik onlarda evet dedii bızde nerde pekı dedık raksiye bakmaya gittiler ordaki çalışanlar snra malesef onu burdan aldılar dediler bende tabıı kendımı ağlamakta zorlandımm eve gelınce hüngür hüngür ağladım:cry: /ya raksinin sahibi biziz neden bize haber wermeden barınağa bırakatınız insan bi sölerdi yaaa:x OlMaZ bÖlE şEyY!!!!!!!! 1 hafta kendime gelemedimm onla fenan resimlerimiz vrdı bende onları sinirden hepsini attımm ...şimdi keşke genemı köpeğim olsa diyorumm ama yokkk:cry:
glçnrnkolik_dilosh Admin
Mesaj Sayısı : 400 Yaş : 30 nerden geldin bakimm??? : hepsi ulkesi yasemin sehri cemre ilcesi gulcin sitesi no eren hepsiden kimi seviyon bakimmm??? : eren we gülçin burcun ne hee??? : yengeç Kayıt tarihi : 17/04/07
Konu: Geri: kurt köpeği Çarş. Haz. 13, 2007 4:57 am
ay cnm yzkkkkkkkkkk
gülos Admin
Mesaj Sayısı : 349 Yaş : 31 nerden geldin bakimm??? : istanbul hepsiden kimi seviyon bakimmm??? : gülçin burcun ne hee??? : başak Kayıt tarihi : 29/05/07
Konu: Geri: kurt köpeği Çarş. Haz. 13, 2007 12:13 pm