.¸.ı°¯°ı.gRuP hEpSi FuN cLuB.ı°¯°ı.¸.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
.¸.ı°¯°ı.gRuP hEpSi FuN cLuB.ı°¯°ı.¸.

Hep$i Fan !

PortalliPortalli  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

magazn magazin

YazarMesaj
rabish_cemresi_lost
Admin
Admin
rabish_cemresi_lost

Kadın Mesaj Sayısı : 196
nerden geldin bakimm??? : hepsi ulkesi yasemin sehri eren ilcesi gulcin sitesi no cemre
hepsiden kimi seviyon bakimmm??? : cemre fani
burcun ne hee??? : cemre

magazn magazin Empty
MesajKonu: magazn magazin   magazn magazin Icon_minitimePtsi Haz. 04, 2007 12:39 pm

Beni Tüm Dünya Tanıyor

Cannes Film Festivali’nde yarışan Fatih Akın’ın ‘Yaşamın Kıyısında’ isimli filminin başrol oyuncularından Nurgül Yeşilçay, yurda döndü. Önceki akşam ****** Havalimanı’na inen Yeşilçay, şunları söyledi: Festival çok güzel geçti. İnsanlar hem bana hem filmimize ilgi gösterdi. Oradaki Türkler alınan ödülü bir başlangıç olarak görüyor. Ayrıca giydiğim kıyafeti de çok beğendiler. Dünyaca ünlü birçok isim oradaydı. Artık beni tüm dünya tanıyor. Yeşilçay, kendisini karşılayan eşi Cem Özer’le havaalanından ayrıldı.

Gülben'e geç kaldın fırçası!

Kuruçeşme Arena'da dünyaca ünlü müzik grubu Stomp'u izlemek için sözleşen Gülben Ergen ile eşi Mustafa Erdoğan bir türlü buluşamadı. Gösteriye yarım saat erken gelen Mustafa Erdoğan, eşi Gülben Ergen'i dakikalarca bekledi.
Morali bozuldu
TrafİĞe takıldığını belirten Gülben Ergen ise ancak konser başladıktan sonra Arena'ya gelebildi. Koşar adım konser alanına geçen Gülben Ergen kendisini görüntüleyen kameramanlara, 'Çocuklar bırakın da geçeyim. Zaten kocam Mustafa'dan fena fırça yedim' dedi. Gösteriye geç kaldığı için kocası Erdoğan'dan azar işiten Ergen'in neşesiz hali dikkat çekti.

Jolie-Pitt'in yeni bebekleri

Sinema dünyasının ünlü çifti Brad Pitt ile Angelina Jolie'nin evlat edindikleri Vietnamlı Pax Thien, artık "Jolie-Pitt" soyadını taşıyacak.
Internetteki "imdb" sitesinin haberine göre, Vietnamlı Pax Thien'in "Jolie-Pitt" soyadını taşımasına dair Los Angeles'ta görülen mahkeme sonuçlandı.
Vietnam'daki bir yetimhaneden Mart ayında evlat edinilen çocuğun "Jolie-Pitt" soyadını taşıması için mahkemeye başvuran çiftin bu isteği yerine geldi.
Brad Pitt ile Jolie'nin 1 yaşındaki "Shiloh Nouvel" adlı çocuklarının yanı sıra, Maddox (5) ve Zahara (2) isimli iki evlatlığı daha bulunuyor.
https://dilarabish.yetkinforum.com

magazn magazin
1 sayfadaki 1 sayfası