.¸.ı°¯°ı.gRuP hEpSi FuN cLuB.ı°¯°ı.¸.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
.¸.ı°¯°ı.gRuP hEpSi FuN cLuB.ı°¯°ı.¸.

Hep$i Fan !

PortalliPortalli  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

hikayeler

2 posters
YazarMesaj
glçnrnkolik_dilosh
Admin
Admin
glçnrnkolik_dilosh

Kadın Mesaj Sayısı : 400
nerden geldin bakimm??? : hepsi ulkesi yasemin sehri cemre ilcesi gulcin sitesi no eren
hepsiden kimi seviyon bakimmm??? : eren we gülçin
burcun ne hee??? : yengeç

hikayeler Empty
MesajKonu: hikayeler   hikayeler Icon_minitimePerş. Mayıs 31, 2007 5:44 am

Bu biraz korkunç değil ama duygusal gibi birşey[/b]Bir zamanlar evde oturmaktan sıkılıp dışarı çıkmak isteyen bir beyle karısı.Kadın melek YÜZLÜ ama içinde öle kötü birisi varki koocası ondan nefret ediyor o yüzden ayrılmak istiyor ama yapıcaklarından korkuyor..!!Adamla kadın alışverişe çıkmak istiyor.Adam'ın işi olduğu için gelmek istemediğini söylüyor halbüki kadından kaçmanın yollarını aramak için durmak istiyor ama bir taraftanda kadının yapcaklarından korkuyor.Kadın adamdan şu songünlerde baya bir endişeleniyor.Adamı fazla sıkmak istemiyor ve adama aynen şöyle=
-Hayatım gelmek istemiyorsun öylemi !
Adam=
-Evet hayatım seni kırmak istemezdim ama çok işim var.Diyor.
Kadın=
-Peki hayatım istediğin birşey varmı?
Adam[kendisine bu kadar iyi davrandığı için endişeleniyor
-Yok hayatım evimiz için birşeyler almak için[para vererek]birşeyler al kendine
Kadın=tabiki ama sanada kesinlikle bir sürpriz yaparım hayatım...!!
Adam=Sen nasıl istersen karıcım
Ve...kadın gider..
Adam evde düşünürken kadında alışverişe gidiyor.Ve adama hediye almıyor..adamada neden iyi davrandığı akşama eve gelince öldürmek için ona hediye olarak ölümü vermek istiyor çünki adamın parasını tek başına yemek kadın eve geç geliyor bir bakıyor adam ölü merak ediyor acaba bu adamı kim öldürmüş diye ama adam karısıının kendisinin öldüreceğini bildiği için karısı günaha girmesin diye kendisini öldürüyor...!!VE ADAM KARISINI NE KADAR SEVİYORMUŞ O GÜNAHA GİRMESİN DİYE KENDİSİNİ ÖLDÜRMÜŞ...!!

ALINTI ...
http://dilarabish.forumuzen.com
yoshy_manyax_selcen
Admin
Admin
yoshy_manyax_selcen

hikayeler Empty
MesajKonu: Geri: hikayeler   hikayeler Icon_minitimePerş. Mayıs 31, 2007 8:49 am

ayyyy yazıkk.....saol jnm...
glçnrnkolik_dilosh
Admin
Admin
glçnrnkolik_dilosh

Kadın Mesaj Sayısı : 400
nerden geldin bakimm??? : hepsi ulkesi yasemin sehri cemre ilcesi gulcin sitesi no eren
hepsiden kimi seviyon bakimmm??? : eren we gülçin
burcun ne hee??? : yengeç

hikayeler Empty
MesajKonu: Geri: hikayeler   hikayeler Icon_minitimeC.tesi Haz. 02, 2007 1:37 am

bişi deil cnm
http://dilarabish.forumuzen.com

hikayeler
1 sayfadaki 1 sayfası