glçnrnkolik_dilosh Admin
Mesaj Sayısı : 400 Yaş : 30 nerden geldin bakimm??? : hepsi ulkesi yasemin sehri cemre ilcesi gulcin sitesi no eren hepsiden kimi seviyon bakimmm??? : eren we gülçin burcun ne hee??? : yengeç Kayıt tarihi : 17/04/07
| Konu: hikayeler Perş. Mayıs 31, 2007 5:44 am | |
| Bu biraz korkunç değil ama duygusal gibi birşey[/b]Bir zamanlar evde oturmaktan sıkılıp dışarı çıkmak isteyen bir beyle karısı.Kadın melek YÜZLÜ ama içinde öle kötü birisi varki koocası ondan nefret ediyor o yüzden ayrılmak istiyor ama yapıcaklarından korkuyor..!!Adamla kadın alışverişe çıkmak istiyor.Adam'ın işi olduğu için gelmek istemediğini söylüyor halbüki kadından kaçmanın yollarını aramak için durmak istiyor ama bir taraftanda kadının yapcaklarından korkuyor.Kadın adamdan şu songünlerde baya bir endişeleniyor.Adamı fazla sıkmak istemiyor ve adama aynen şöyle= -Hayatım gelmek istemiyorsun öylemi ! Adam= -Evet hayatım seni kırmak istemezdim ama çok işim var.Diyor. Kadın= -Peki hayatım istediğin birşey varmı? Adam[kendisine bu kadar iyi davrandığı için endişeleniyor -Yok hayatım evimiz için birşeyler almak için[para vererek]birşeyler al kendine Kadın=tabiki ama sanada kesinlikle bir sürpriz yaparım hayatım...!! Adam=Sen nasıl istersen karıcım Ve...kadın gider.. Adam evde düşünürken kadında alışverişe gidiyor.Ve adama hediye almıyor..adamada neden iyi davrandığı akşama eve gelince öldürmek için ona hediye olarak ölümü vermek istiyor çünki adamın parasını tek başına yemek kadın eve geç geliyor bir bakıyor adam ölü merak ediyor acaba bu adamı kim öldürmüş diye ama adam karısıının kendisinin öldüreceğini bildiği için karısı günaha girmesin diye kendisini öldürüyor...!!VE ADAM KARISINI NE KADAR SEVİYORMUŞ O GÜNAHA GİRMESİN DİYE KENDİSİNİ ÖLDÜRMÜŞ...!!
ALINTI ... | |
|
yoshy_manyax_selcen Admin
| Konu: Geri: hikayeler Perş. Mayıs 31, 2007 8:49 am | |
| ayyyy yazıkk.....saol jnm... | |
|
glçnrnkolik_dilosh Admin
Mesaj Sayısı : 400 Yaş : 30 nerden geldin bakimm??? : hepsi ulkesi yasemin sehri cemre ilcesi gulcin sitesi no eren hepsiden kimi seviyon bakimmm??? : eren we gülçin burcun ne hee??? : yengeç Kayıt tarihi : 17/04/07
| Konu: Geri: hikayeler C.tesi Haz. 02, 2007 1:37 am | |
| | |
|