| Fenerbahçe şampiyon olmaya yaklaştıı | |
|
+3ErEnCiX erenkolik_özgosh glçnrnkolik_dilosh 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Fenerbahçe şampiyon olmaya yaklaştıı Çarş. Mayıs 09, 2007 6:58 am | |
| bildiniz gibi 5 mayıs günü oynanan maçta beşiktaş-0 Fenerbahçe-1 fb yenmıştı tuncay ın pasıyla kezman topu ağlara gönderdi we Fb şampiyon olmaya 1 adım daha yaklaştıı 13 mayıs günü oynancak maçta trabzon ile Fenerbahçe karşı karşıya gelcek bu maçıda fb alırsak şampiyonluk onun... EN BÜYÜK FENERBAHÇE bu haber alıntı değildir...Bendenn |
|
| |
glçnrnkolik_dilosh Admin
Mesaj Sayısı : 400 Yaş : 30 nerden geldin bakimm??? : hepsi ulkesi yasemin sehri cemre ilcesi gulcin sitesi no eren hepsiden kimi seviyon bakimmm??? : eren we gülçin burcun ne hee??? : yengeç Kayıt tarihi : 17/04/07
| Konu: Geri: Fenerbahçe şampiyon olmaya yaklaştıı Perş. Mayıs 10, 2007 4:27 am | |
| biz fblileri bilgilendirdiin içn çok saol | |
|
| |
erenkolik_özgosh site aşığı
| Konu: Geri: Fenerbahçe şampiyon olmaya yaklaştıı Cuma Mayıs 11, 2007 6:38 am | |
| inşallah şampiyon oluruz ama ben FENERBAHÇE şampiyon olsun diye dua edenlerden değilim hiç dua etmiyorum çünkü hiç ihtiyacı yok | |
|
| |
ErEnCiX
| Konu: Geri: Fenerbahçe şampiyon olmaya yaklaştıı Cuma Mayıs 11, 2007 3:34 pm | |
| pardon da bana lacivert sarı kaba gelio gani vardır yaa nazik renkler örn: SARI-KIRMIZI | |
|
| |
glçnrnkolik_dilosh Admin
Mesaj Sayısı : 400 Yaş : 30 nerden geldin bakimm??? : hepsi ulkesi yasemin sehri cemre ilcesi gulcin sitesi no eren hepsiden kimi seviyon bakimmm??? : eren we gülçin burcun ne hee??? : yengeç Kayıt tarihi : 17/04/07
| Konu: Geri: Fenerbahçe şampiyon olmaya yaklaştıı C.tesi Mayıs 12, 2007 12:06 am | |
| gühiçte bile asıl sarı kırmızı ne ole bebek rengi ayrıca şunuda söliim kırmızıda sert bi rek ztn sarıda fb dede var cnmm | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Fenerbahçe şampiyon olmaya yaklaştıı Ptsi Mayıs 14, 2007 9:51 am | |
| - ErEnCiX demiş ki:
- pardon da bana lacivert sarı kaba gelio gani vardır yaa nazik renkler örn: SARI-KIRMIZI
ya ben bıkere burda sarı lacıvert renkleri çok kabamı dedım FENERBAHÇE şampiyon olmaya yaklaştı diyoruzz kızım ztn bi kere en kart renk sarı kırmızı
En son tarafından Ptsi Haz. 18, 2007 1:50 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
glçnrnkolik_dilosh Admin
| Konu: Geri: Fenerbahçe şampiyon olmaya yaklaştıı Ptsi Mayıs 14, 2007 10:36 am | |
| şampiyonuuuzzzzzzz!!!!!!!!! | |
|
| |
_YaSeMiN_ ModeratöR
Mesaj Sayısı : 172 Yaş : 29 hepsiden kimi seviyon bakimmm??? : YaSeMiN burcun ne hee??? : KOVA :) Kayıt tarihi : 17/04/07
| Konu: Geri: Fenerbahçe şampiyon olmaya yaklaştıı Ptsi Mayıs 14, 2007 10:45 am | |
| ! ! ! ! ! ! ! ! !bundan sora kimse bizi tutamaz ! ! ! ! ! ! ! !
FENERBAHÇE | |
|
| |
yoshy_manyax_selcen Admin
| Konu: Geri: Fenerbahçe şampiyon olmaya yaklaştıı Perş. Mayıs 24, 2007 9:40 am | |
| [size=24]vee feenrbahçe ŞAMPİYONN!!!!!!!!!!![/size] | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Fenerbahçe şampiyon olmaya yaklaştıı Ptsi Mayıs 28, 2007 8:24 am | |
| FENERBAHÇE TEK BÜYÜK FENERBAHÇE!!!!!!!!! |
|
| |
rabish_cemresi_lost Admin
Mesaj Sayısı : 196 Yaş : 30 nerden geldin bakimm??? : hepsi ulkesi yasemin sehri eren ilcesi gulcin sitesi no cemre hepsiden kimi seviyon bakimmm??? : cemre fani burcun ne hee??? : cemre Kayıt tarihi : 17/04/07
| Konu: Geri: Fenerbahçe şampiyon olmaya yaklaştıı C.tesi Haz. 02, 2007 2:43 pm | |
| [color:edc1=red:edc1]2007 turkcell super lig sampiyonu [color=yellow]FENERBAHCE | |
|
| |
*gülçin*ayça* bağımlı üye
Mesaj Sayısı : 41 Yaş : 29 nerden geldin bakimm??? : gülçin... hepsiden kimi seviyon bakimmm??? : cucin.. burcun ne hee??? : oğlak... Kayıt tarihi : 16/06/07
| Konu: Geri: Fenerbahçe şampiyon olmaya yaklaştıı C.tesi Haz. 16, 2007 11:50 am | |
| | |
|
| |
| Fenerbahçe şampiyon olmaya yaklaştıı | |
|